öğrenci bursu

Çocuk büyüten herkes eğitimin her aşamasındaki zorluğu iyi bilir. Özellikle dar gelirli ailelerin çocuklarını farklı bir kentte okutmaları yüksek meblağlara ulaşabiliyor. Ülkemizde maalesef her yıl binlerce çocuk maddi zorluklardan dolayı eğitimine ara vermek zorunda kalıyor. Bu çocuklarımızın eğitimleri için tek çare burs veren hayırseverler oluyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere sizin de desteğinizle burs imkanı sağlıyoruz.

Vakfımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın değerlerine bağlı genç nesillerin yetişmesi adına vizyon, misyon sahibi idealleri olan başarılı üniversite öğrencilerine burs desteği sağlamaktadır. Öğrencilerimizin her daim yanında olarak kuruluşundan bu yana çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak amacıyla yüzlerce öğrenciye burs desteğinde bulunmuştur ve bulunmaya devam etmektedir.

Unutmayın! Yapacağınız her bir yardım, bir öğrencinin eğitimine destek olacaktır.

KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLUN

Yardım Elinizi Uzatın

İhtiyaç sahiplerine ulaştırmamız adına az çok demeden topluyor ve insanların yüzündeki ufak bir tebessümle mutlu oluyoruz. Sizde bu huzura ortak olmak için bizimle iletişime geçin.

Shopping Cart
Alışveriş sepeti0
Sepette ürün yok!
Alışverişe devam et
İletişime Geç
Merhaba 👋
Bağışlar hakkında detaylı bilgi almak için bize yazın.